Info

Da biste naručili Vašu foto reč, nakon što ste napravili željenu kombinaciju, kliknite na polje "Naruči". Ukoliko ste pogrešili oko odabira foto slova možete kiknuti na polje "Obriši" i ponovo napraviti novu reč.

Nakon što popunite obrazac sa Vašim podacima za dostavu i kliknete "Pošalji", dobićete na e-mail koji ste ostavili povratni mail koji će sadržati potvrdu da je porudžbina primljena, kao i informacije o isporuci i plaćanju.

Foto Slova

Sve fotografije uramljenih foto slova su urađene u specijalizovanoj foto radnji i profesionalno uramljene, što podrazumeva: drveni ram u izabranoj boji sa paspartuom, staklo i kukicu za kačenje na zid.

Foto slova na magnetu su urađene fotografije u specijalizovanoj fotografskoj radnji, plastificirane i zalepljene na magnetnu foliju debljine 0.5mm. Uglovi svakog magneta su zaobljeni. Dimenzije magneta su 5x7cm.


Najčešće postavljana pitanja

Koje su dimenzije uramljene fotografije?

3 slova
24x14cm
4 slova
30x14cm
5 slova
36x14cm
6 slova
42x14cm
7 slova
48x14cm
8 slova
54x14cm

Koje su dimenzije jednog foto slova?

Fotografija je dimenzija 5x7cm.

Koliko maksimalno slova može biti uramljeno?

Optimalan broj uramljenih foto slova je do 8. Ukoliko želite više od 8 uramljenih foto slova, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili ovakvu porudžbinu.

Da li se fotografije mogu uramiti u stoni ram?

Trenutno su u ponudi samo zidni ramovi. Svaki ram je opremljen kukicom ili strunom na poleđini za kačenje na zid.

Da li se mogu poručiti fotografije u boji?

Ne. Možete poručiti jedino fotografije u crno belom ili sepia tonu.

Šta ukoliko se ram ošteti ili staklo polomi prilikom transporta?

Svaki ram je upakovan u transportnu kutiju I zaštitnu foliju. Ukoliko ipak Vaš IZNENADIme poklon bude oštećen prilikom transporta, možete ga vratiti a mi ćemo Vam novi dostaviti bez dodatnih troškova.

Isporuka

Niš

isporuka

Ukoliko živite u Nišu, Vaš IznenadiMe poklon možete preuzeti lično. Mesto i vreme se određuje u dogovoru sa Vama.

Srbija

Za ostale gradove u Srbiji, isporuka i plaćanje se vrši putem Postexpressa. Plaćanje se vrši u momentu preuzimanja pošiljke. Ukupna cena ne sadrži troškove dostave na Vašu adresu. Usluga dostave se dodatno naplaćuje u skladu sa važećim cenovnikom Postexpressa. Pošiljke su tipa "danas za sutra", tako da nakon što dobijete obaveštenje da je Vaš IznenadiMe poklon poslat, potrebno je da prođe oko 24h da stigne na Vašu adresu.

Ukoliko naručite dve ili više uramljenih foto reči, isporuka na Vašu adresu je besplatna.

Prilikom poručivanja neophodno je da ostavite sledeće podatke:

  1. Ime i prezime
  2. Adresu
  3. E-mail adresu
  4. Broj mobilnog telefona

U slučaju da nećete biti u mogućnosti da lično preuzmete IznenadiMe poklon, navedite ime osobe koja će pošiljku preuzeti umesto Vas, jer se isporuka vrši lično osobi koja je navedena Postexpressu.